logo
home belevenissen particulier training zakelijk mijn_beleving contact

Mijn beleving

Alles wat ik nu doe met Beleef Succes is jaren geleden begonnen vanuit mijn persoonlijke verhaal. Na mijn studie Geschiedenis, ik ben afgestudeerd in moderne geschiedenis, ben ik qua werk toch een hele andere richting ingegaan dan ik oorspronkelijk van plan was. Zo heb ik jarenlang gewerkt in arbeidsbemiddeling en veel geleerd over functies, de arbeidsmarkt, gesprekstechnieken en matchen.

Echt persoonlijk werd het voor mij zo'n 18 jaar geleden toen ik mijn leven door een ongeluk heel anders ging beleven. Dit bleek verstrekkende gevolgen voor mij te hebben en een lange reis ving aan. Revalideren, ziekenhuisbezoeken en de nodige alternatieve therapieën vulden opeens mijn dagen en leven. De baan die ik had bleek niet meer passend en zodoende werd ik mijn eigen eerste re-integratie klant. De complexiteit van die problematiek; alles wat hier bij kwam kijken nog bovenop het, in mijn geval, fysieke letsel, heb ik destijds als overweldigend beleefd. De hulp die mij hierbij werd aangeboden, heb ik als ontoereikend ervaren. Eigenlijk is Beleef Succes daar geboren!

Ik besloot voor mezelf om, wanneer ik de emoties van mijn eigen verhaal door- en beleefd had, mensen hiermee te gaan helpen. Met de rijke bagage van het ervaringsdeskundige zijn en de nodige jaren (werk) ervaring, kennis en wijsheid verder, richt ik me nu op coachen vanuit mijn eigen bedrijf; Beleef Succes! Intuïtie is hierbij mijn belangrijkste kwaliteit gebleken. Een van mijn grootste passies is het zwemmen met de dolfijnen, die mij weer speelsheid en genieten hebben geleerd. Na een moeilijk periode beleefde en Beleef ik weer Succes.

zwemmen met dolfijn

Graag help ik jou dit ook te bereiken en beleven!

naar boven