logo
home belevenissen particulier training zakelijk mijn_beleving contact

Belevenissen van cliënt


" Ik heb in 2008, 5 gesprekken met Eveline gehad in het kader van een loopbaan-begeleidings-project. Eveline heeft de gave om aan te voelen wat mensen nodig hebben om de volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen maken. Hierin is zij heel breed georiënteerd, van concrete eerste stappen tot het in contact komen met zin en betekenis van het werk. We hebben veel met de verbeelding gewerkt om de toekomst beter in beeld te kunnen krijgen. Op die manier heb ik kunnen onderzoeken waar ik nu precies heen wil en wat ik daarbij nodig heb. Het resultaat is voor mij geweest dat ik vaster in mijn eigen schoenen sta en weet wat ik waard ben. "
Joke Natenstedt


" Hoe heb ik je als coach ervaren? Wat me het meest is bijgebleven, is dat jij bij onze eerste bijeenkomst al meteen met 'activiteitenbegeleider' kwam. Ik ben er serieus over na gaan denken, maar wilde deze beslissing niet zomaar nemen. De lijn in mijn carrière is dat ik datgene ging doen, wat op mijn pad kwam. En toen kwam jij met dit. Maar hoe langer ik er over nadacht, hoe meer ik het bij me vond passen! Inmiddels ben ik begonnen met de deeltijdopleiding Social Works. Iets totaal anders en soms lastig te combineren met werk en gezin, maar ik vind het ongelooflijk leuk! Ik weet zeker dat als jij mij niet hierin begeleid en gesteund had, ik deze stap niet had durven zetten. "
Jolanda


" Met Eveline den Boeft heb ik een loopbaanontwikkelingstraject gevolgd. De vragen die aan de orde kwamen waren; Wie ben je? Waar ben je goed in ? Wat wil je (verder) ontwikkelen? Na elk gesprek heb ik op aanraden van Eveline een verslagje gemaakt. Dit gaf inzicht en overzicht. Eveline heeft mij tijdens het traject op een heel plezierige en vakkundige wijze begeleid, zaken op een prettige manier benoemd en mij regelmatig een spiegel voorgehouden. Het traject met haar heeft mij op een hele positieve manier in beweging gebracht, waardoor ik mij verder kan ontwikkelen. Wat mij betreft; niets dan lof! "
Kethy Verspuij


" In het kader van mijn Persoonlijk Ontwikkelingsplan heb ik een traject gevolgd waarbij Eveline mijn coach is geweest. Ik heb Eveline ervaren als een zeer prettig persoon die openstaat voor je eigen inbreng en kunnen. Ook het kijken naar je pluspunten en juist hieraan werken om deze te versterken en niet zozeer aan je minpunten vind ik een sterk punt dat Eveline gebruikt bij haar coaching. Doordat zij je ook motiveert om na te denken over je eigen prestaties, wat kan je en wat wil je bereiken en daarnaast zelf de gespreksverslagen laat uitwerken, is voor mij een stuk persoonlijke ontwikkeling sterker naar voren gekomen dan wanneer mijn coach dit voor mij uitgewerkt zou hebben. Inmiddels heb ik door de coaching van Eveline de juiste opleiding gevonden en deze inmiddels met succes afgerond. Eveline kwam op mij over als een zeer ervaren persoon met veel levenservaring en ervaringen uit haar eigen werksituatie, ik ben dan ook zeer tevreden over haar manier van coachen. Eveline, veel succes met je eigen bedrijf! "
Sandra P., Papendrecht


" In 2008 ben ik via een project van mijn werkgever in contact gekomen met Eveline den Boeft.

Als loopbaancoach ben ik door haar begeleid bij de verdere ontwikkeling van mijn loopbaan en studiekeuze. Na het eerste intakegesprek merkte ik al dat ik een klik met haar had. Ik voelde me erg op mijn gemak en was ook zeer open naar haar en zij naar mij. Door haar manier van vragen zet ze je aan het denken en krijgt zij een goed beeld van hoe je als persoon bent en wat je als persoon kan en wil bereiken. Eveline weet uit eigen ervaring dat bijna niets onmogelijk is om je doelen te bereiken en geeft daar ook eerlijk haar mening over met voorbeelden uit de praktijk. Ze leert je om anders naar je werksituatie en loopbaan te kijken en je door middel van 'huiswerk' aan het denken te zetten over de mogelijke vervolgstappen in je carrière.

Ik heb het coachingstraject als bijzonder prettig en ook met de nodige humor ervaren. Waar ik Eveline erg dankbaar voor ben, is dat ik door de gesprekken met haar weer ben gaan studeren. Zij heeft mij laten inzien dat ik de capaciteiten heb om een HBO studie met goed gevolg af te ronden. Ik heb inmiddels een tweetal diploma's op HBO niveau behaald en ben halverwege mijn bacheloropleiding Bedrijfskunde.

Voor mij persoonlijk was/is Eveline als loopbaancoach de perfecte persoon, op het juiste moment, op de juiste plaats. Ik had mezelf geen betere coach kunnen wensen. "
Léon
naar boven